søndag den 27. marts 2011

Danmarks største musiske talent er....


...15 årige Sarah.

ÅRHUS. Eller : Det har nogle i DR besluttet og måske nogle iblandt millionerne foran fladskærmene. Hvordan de helt præcist har gjort ved jeg ikke, for jeg har ikke set et eneste af X-factor-programmerne. Derfor kender jeg heller ikke selve udvælgelsesmekanismen. Af faglig interesse er der dog et spørgsmål, der trænger sig på : er de gode til at finde musiske talenter ovre på DR i København?

At regne udfra det der står rundt omkring i medieland er hun intet mindre end et originalt talent. Finere kan det jo dårligt blive. Og der er mange, der står i kø med superlativerne. Hun er sikkert både sympatisk, en rigtig charmetrold og meget, meget mere. ...

Her er hun i hvert fald:




MÆÆÆN PRØVLIOGHØRHER : hvis en teenager der fremfører et Lady Gaga kopinummer på stor scene er landets fremmeste originale musiske talent, så må I kalde mig Mads Holger Madsen!

Lady Gaga kan meget vel kaldes et originalt talent - ikke en 15 årig kopiartist.

Det er Phup, Phiis & Phidus.

For at gøre en lang snak kort, så er der intet der tyder på at dem ovre i København (DR) er gode til at udvælge talenter eller at X-factor er et godt talentudvælgelsesshow. I så fald ville hun være Danmarks mest lovende og talentfulde musiker lige pt. Gode talentshows og gode rekrutteringsfirmaer udvælger talentfulde mennesker. Dårlige gør ikke. Men DR X-factor showet og de mange Mercuri Urval lignende firmaer har dog eet tilfælles : deres metode er ofte ikke særlig god.

Men skabe stor ståhej og fange folks opmærksomhed...det kan de på DR …:-).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar