torsdag den 14. juli 2011

Morrissey live 13.07.2011 Voxhall Aarhus Denmark



Morrissey var lige på besøg i Århus igår.
Det er så stor en begivenhed, at det sprænger rammerne for denne blog. Yes, kill me! Og måske alligevel ikke.

Det begyndte med et boyband, The Heartbreaks, til det dersens opvarmning. Som man kan høre på Youtube er de slet ikke dårlige, men lyden var i mine øre så skinger at det ødelagde en hel del. Og da de færreste velsagtens kendte dem, så havde de besvær nok med at fange folks fulde opmærksomhed.

Derefter  var der filmfremvisning, bla dette morsomme klip med Lou Reed, men den løb ind i tekniske problemer flere gange og vi stod der med en sort skærm. Mange begyndte at blive utålmodige, trippe lidt, stå på et ben...for det var jo ikke det her vi var kommet for. Opmærksomheden flakkede endnu mere...

Pludselig var han der - og stemningen vendte 180 grader eller mere. Han fangede vores fulde opmærksomhed på under et flækket nanosekund - blot ved at komme ind på scenen. Ingen var i tvivl længere om hvorfor de var der. Jeg har aldrig oplevet så stort et skift i folks opmærksomhed før - fra utålmodige og uengagerede til 100% opmærksomhed. Alle gik op i hver eneste bevægelse han lavede. Det var fantastisk at opleve det skift - og mange ledere ville utvivlsomt gerne kunne lidt af det Moz kan ift deres medarbejdere :-)

We almost enjoyed it :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar