mandag den 17. januar 2011

Når kommentatorer vurderer en personlighed ..

Kristian Madsen har her fundet et par citater frem fra September 2008, så vi kan se på deres vurderinger i bakspejlets ulideligt klare lys: 

Henrik Qvortrup: »… som partiformand og vicestatsminister vil hun kunne udnytte sin gennemslagskraft og kommunikationsevne langt bedre end Bendt Bendtsen. Hun vil kunne betyde, at partiet vil kunne komme over de 10 procents vælgeropbakning«. (MetroXpress)
Helle Ib: »Jeg er sikker på, at hun kommer til at øge tiltroen til de konservative. Hun sælger simpelthen varen bedre end Bendt Bendtsen«. (MetroXpress)
Rasmus Jønsson: »De mange målinger, der allerede nu er lavet i kølvandet på Lene Espersens tiltrædelse som ny konservativ partileder, viser et entydigt billede. Espersen & co. kan stjæle massevis af vælgere både fra regeringspartneren Venstre og det loyale støtteparti Dansk Folkeparti« (Fagbladet 3F).
Ralf Pittelkow: »Hun kom, så og sejrede. Lene Espersen bragede igennem, så gardinerne blafrede, på sit første pressemøde som konservativ partileder. Dermed gav hun en prøve på, hvad det er, de konservative har sukket efter i en årrække«.
Kun en kommentator lod sig ikke imponere:
 »Der er en klar forventning i baglandet og også en urealistisk høj forventning om, at hun kan sælge flere billetter. Hun kan øge tilslutningen, men de voldsomme højder vil vi ikke se på denne side af et folketingsvalg«. (Niels Krause-Kjær, Fagbladet 3F)

Ja, personligheder er tilsyneladende mere komplicerede størrelser end kommentatorerne er klar over. Og rekrutteringsfolk er ofte ikke bedre:-). Men det er stadig svært at spå om fremtiden - specielt om hvad mennesker kan og ikke kan...

Der er mere om Kristian Madsen her 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar